«VARIACIONS»

Rosa Codina- Esteve  –  Mia Llauder –  Catherine Lorton

Destaca el treball de tres artistes amb una dilatada trajectòria.

Provenen de backgrounds artístics heterogenis, però comparteixen dedicació i experimentació creativa, transformant les seves vivències en un mitjà de comunicació artística.
Aquesta exposició vol explorar les oscil·lacions i repeticions presents en les seves obres, oferir-nos una oportunitat de reflexió en l’aportació personal de cadascuna.

 

Mitjançant la seva tècnica i sensibilitat artística Rosa Codina-Esteve ens recorda la simplicitat i naturalesa essencial dels objectes quotidians, remarcant la seva ànima singular en una obra grandiloqüent. Cada obra és un poema visual que ens convida a aturar-nos i contemplar el món que l’envolta.

 

Mia LLauder, treballa amb materials fràgils, com la porcellana. Les seves creacions belles i delicades semblen desafiar la pròpia naturalesa dels materials amb què treballa. Captiven l’observador convidant-lo a explorar la fragilitat i fortalesa intrínseca de l’obra, transportant-lo a un món surrealista ple d’imaginació.

 

A través de la repetició temàtica i els conceptes en la sèrie, Catherine Lorton  construeix una narrativa visual cohesiva que connecta cada obra amb l’altre, creant una experiència artística unificada. L’exploració d’aquesta sèrie de monotips ens convida a reflexionar en les infinites manifestacions singulars sobre una mateixa idea universal

En conjunt, aquesta exposició ofereix una oportunitat única per explorar les tècniques d’aquestes artistes i ressalta la importància de la incidència i la repetició.

 

🌟Marca’t la data i no et perdis aquesta mostra.

📅 16 de setembre a les 19.30 h
📌 La Destil·leria (Camí Ral, 282-284 08301, Mataró)