“DOS ORÍGENS”

Comença el bon temps i això vol dir que obrim les inscripcions del Casal d’estiu per a Joves d’enguany.

 

Aquest any, el casal portarà el títol de “Dos Orígens” i està dissenyat per oferir als alumnes una experiència enriquidora i divertida.

 

Durant el casal, cada setmana treballarem una disciplina artística diferent, amb el propòsit de mostrar  com hem evolucionat al llarg de la història fins a dia d’avui. Començarem amb l’escultura.  Després, ens endinsarem al món del teatre, descobrint Gala Plàcida. A continuació, la direcció artística ens permetrà explorar la creativitat i la capacitat de liderar un projecte artístic. Després, farem un viatge fascinant a través de la intel·ligència artificial, descobrint com aquesta tecnologia està canviant el món que ens envolta. Finalment, en la darrera setmana de Santes artístiques, una altre manera de gaudir de la Festa Major.

Per aconseguir una experiència completa i enriquidora, cada setmana tindrem convidats especials que reforçaran les diferents àrees en les quals estarem treballant. Per exemple, Carme Puerta, arqueòloga municipal de Mataró, ens acompanyarà durant la setmana dedicada a l’escultura, compartint els seus coneixements i experiències sobre el jaciment romano-visigòtic de ca la Madrona. Jaume Quílez, artista, fotògraf i productor de @thetyets i @lakatestudios, ens acompanyarà durant la setmana dedicada a la direcció artística, mostrant com crear i dirigir un projecte artístic propi. Jessica Pérez, actriu, professora de teatre i presentadora, serà la nostra guia durant la setmana del teatre, ajudant  a explorar el món de la interpretació i la representació.

 

Estem convençuts que el casal d’estiu “Dos Orígens” de La Destil·leria serà una oportunitat única per els alumnes per d’explorar les seves habilitats artístiques, aprendre de professionals qualificats i establir noves amistats. Les places són limitades , per la qual cosa us recomanem que us inscriviu aviat per garantir la participació dels vostres fills.

Dies: Del 26 de juny al 28 de juliol
Horari: 9h a 13h
Preu: 80€ (setmana)
Places limitades!

No us perdeu aquesta experiència única de descoberta i creativitat!

ET POTS INSCIURE AQUÍ