TALLERS D’ESTIU ADULTS

Alberto Romero, Carme Roher, Gastón Rois, Jordi Prat Pons i Marc Prat

Ja et pots inscriure als tallers d’estiu per a adults!

Del 27 de juny al 24 de juliol, podràs gaudir de diversos monogràfics de diferents disciplines artístiques. Tot de la mà de grans professionals i artistes de renom.

RETRAT
¿Quieres capturar la belleza de un rostro? El retrato pictórico ha sido sumamente importante a lo largo de la historia del Arte y está presente en él desde los inicios de la humanidad. En este curso intensivo de 6 días (24 horas) aprenderás a educar la mirada y mediante el análisis visual, transcribirás con un lenguaje plástico adecuado, lo que tu retina ve. A lo largo del curso Alberto Romero Gil realizará clases teóricas sobre color y osteología que te ayudarán a entender mejor y de manera correcta la representación de la estructura craneal. Descubrirás mediante ejercicios diseñados específicamente, como la plástica y el lenguaje de la pintura pueden ayudarte a transcribir y expresar lo que tu ojo ve y siente.

Objetivos del curso
Al acabar el curso habrás entendido la estructura craneal y las claves para desentrañarlas y así transcribirlas correctamente sobre el lienzo. Además habrás aprendido el uso del color y la pincelada que enriquecerán tu léxico artístico.

¿A quién va dirigido?
La metodología de Alberto Romero Gil, con una amplia experiencia en la enseñanza artística, es incluyente. Su filosofía de enseñanza es enfocarse en el alumno en vez que el alumno se enfoque en el maestro. Por ello cada alumno, con su nivel especifico, encontrará su propio espacio de crecimiento. Por lo tanto está dirigido a todo aquel que quiera iniciarse o profundizar en el retrato pictórico.

Requisitos
Necesitarás óleo o acrílico, algunos pinceles, un lienzo y sobretodo muchas ganas de dejarte impregnar por la belleza de un rostro.

¿Te animas?

Professor: Alberto Romero
Dies: 14, 15 , 16, 21, 22 i 23 Juliol
Horari: Dijous i divendres de 17 h a 20 h; dissabtes de 10 h a 13 h i de 15 h a 18h.
Preu: 235 € (24 hores)

JOIERIA
No et perdis el Monogràfic de joieria que la Carme Roher impartirà en el marc dels Taller d’estiu d’adults, on es treballaran diferents tècniques.

Professora: Carme Roher
Dies: Del 4 al 8 juliol
Horari: De 17 h a 20 h
Preu: 120 € + 6 € de material (12 hores)

ELECTROFORMING APLICAT A LA JOIA
La Tècnica
L’electroforming deposita una capa de metall sobre tot el tipus d’elements, per crear un recobriment total o parcial, oferint-nos amb la possibilitat de crear formes tridimensionals, buides i lletres, que no podem aconseguir amb altres tècniques. L’aplicació d’aquesta tècnica en alegria obre un camp inmens de possibilitats creatives.

En què consisteix el curs?
Aprendrem a utilitzar i configurar un kit bàsic per a electroformar peces de joia.

Com ho realitzem?
El curs estarà dividit en 2 sessions de 8 hores cada una, per al temps que el procés d’electroformació se adonar-se d’èxit. El primer dia s’utilitza per a la preparació de les peces. El segon dia consistirà en una explicació teòrica pas a pas de tot el contingut del curs, en la recuperació de les peces acabades, la revisió del que ha funcionat millor o no tan bé, i l’ús de les peces per a l’acabat de la joia. Experimentarem també el gravat electrolitico, una possibilitat més que ens ofereix la tècnica.

Pots portar tot el que vulguis convertir en metall (com objectes orgànics, fulles, tiges, petxines, plàstics o qualsevol material no fèrric) tot és possible…. Les peces no poden superar els 5 x 5 x 5 cm. i tots els materials orgànics han d’estar en bon estat.

Dirigit a joiers/es, artistes, fabricants, dissenyadors/es, estudiants…

Professor: Gastón Rois
Dies: 23 i 24 de juliol
Horari: Dissabte i diumenge de 10.00 h a 14.00 h i de 15.30 h a 19.30 h
Preu: 220 € + 10 € de material (16 hores)

COLLAGE
En aquest monogràfic aprendrem a treballar aquesta tècnica de la mà de l’artista Jordi Prat Pons.

Collage: Terme francès amb el que s’acostuma a designar la tècnica plàstica consistent a enganxar sobre el suport diversos materials, com paper, tela, diaris, objectes trobats, etc. estructurades lliurement i amb formes, qualitats i colors variats, presentats tots en una unitat.

Professor: Jordi Prat Pons
Dies: 11,12 i 13 de juliol
Horari: De 17 h a 20 h
Preu: 120 € (9 hores)

CONCEPTES PICTÒRICS
Si vols viure una setmana artística d’estiu aprenent tècniques de dibuix i pintura, no et perdis aquest taller amb l’artista Marc Prat.
En el taller treballaràs: Llums i ombres vs la línia, perspectives i distancia, el color i el material.

T’hi animes?

Professor: Atelier Marc Prat
Dies: Del 27 juny a l’1 juliol
Horari: De 18 h a 20 h
Preu: 120 € (10 hores)

INSCRIU-TE ALS TALLERS AQUÍ

ET POTS INSCRIURE AQUÍ
Tallers estiu adults Mataró
Tallers estiu adults Mataró
Tallers estiu adults Mataró