PROJECTES
EDUCATIUS


Dins dels nostres projectes educatius hi trobareu sis àrees molt diverses, però amb la mateixa filosofia de treball: respecte amb l’alumnat, plaer en rebre formació de qualitat i virtut del professorat. Una formació oberta a la creativitat transversal i pedagògica.

Els nostres professionals de renom dins de cada una de les àrees, atorgaran als alumnes la màxima preparació activa.

TALLER – ESCOLA DE JOIERIA


L’Escola està oberta a tots els que volen iniciar-se o ampliar coneixements deJoieira en un ambient adequat ja que hi ha diversos cursos i monogràfics per a diferents nivells i tècniques.

CURSOS

Curs d’iniciació a la Joieria – Carme Roher

Un espai per iniciar-se i experimentar.

OBJECTIU:
En aquest curs d’iniciació a la joieria aprendràs les tècniques bàsiques per a la fabricació de joies com:

Laminar, trefilar i estirar metalls.
Forjar i soldar.
Tallar, embotir i calar metalls.
Acabats (textures, pàtines, òxids…).
Teòrica aplicada a cada treball realitzat.

METODOLOGIA:
Les classes seran en un espai comú i se’t guiarà en el teu treball individual. La professora indica l’exercici a treballar per adquirir la destresa de la tècnica acompanyant-te en cada moment, i així amb cada una de les tècniques proposades en el curs. La teoria s’aplicarà segons sigui necessari per al treball a realitzar.

Dilluns de 18 h a 20 h
Matrícula: 30 €
Preu: 60€/mes (Material no inclòs)
Inici: 2 d’octubre del 2022
Adreçat a: joves i adults que vulguin iniciar-se a l’ofici de la joieria.

Curs de perfeccionament de Joieria – Carme Roher

Un espai per experimentar i  perfeccionar.

OBJECTIU:
En aquest curs aprendrem a ser capaços de realitzar una joia de manera totalment autònoma, al teu ritme.

METODOLOGIA:
Treballarem el concepte i l’abstracció introduint-nos en el teu propi llenguatge plàstic.
Les classes seran bàsicament pràctiques i la teòrica s’aplicarà en cada moment segons sigui necessari per al treball a realitzar.

Dijous de 18 h a 20 h
Matrícula: 30 €
Preu: 60€/mes (Mterial no inclòs)
Inici: 1 setembre del 2022
Adreçat a: joves i adults amb coneixement de les tècniques de joieria que vulguin aprofundir i incrementar les habilitats del bonic ofici de joier/a.

VOLS UNA JOIA ÚNICA FETA PER LES NOSTRES ALUMNES?

DIBUIX I PINTURA


CURS ANUAL DE PINTURA – ANA GARCIA


La producció artística no només es fonamenta en els coneixements tècnics, si no també en desenvolupar una mirada critica entorn l’art. Però sovint, quan ens endinsem en el món de la creació, ens podem trobar davant d’entrebancs tècnics que ens dificulten arribar allà on volem.

De vegades, en els inicis pictòrics de cada persona hi ha mancances tècniques però també moltes virtuts, una creativitat innata, una intuïció artística i una innocència que dóna com a resultat treballs plens de sinceritat i veu pròpia que potser no sabem apreciar del tot. Moltes vegades busquem domesticar allò que pensem que no val, i no veiem la bellesa, la força i poder que pot tenir la nostra creació.

En aquest taller treballarem tant la part tècnica, per poder afrontar reptes artístics cada vegada més exigents, com el treball introspectiu i el pensament individual.

Aquest serà un taller que servirà per acompanyar a l’alumne en el seu propi camí, tant en la part tècnica com en la conceptual, sense pretendre homogeneïtzar sota un criteri individual que limiti i modifiqui la seva essència creativa.

Divendres d’11 h a 13 h
Matrícula: 30 €
Preu: 60 €/mes
Inici: 2 de setembre de 2022
Adreçat a: joves i adults

CURS ANUAL ART ATELIER 12 PASSOS – MARC PRAT


Curs anual de pintura amb l’artista Marc Prat on aprendràs aquesta metodologia dissenyada per el propi artista.

OBJECTIU:
Partint de la pintura treballarem el despertar i el connectar amb l’individu artístic que duem dins, lligant-ho amb la música i la poesia.

METODOLOGIA:

 1. Llums i ombres vs Línea
 2. Motiu pictoric: Estructura i elecció
 3. Perspectiva, distancia, Observació
 4. El mirall, el retrat, el model
 5. El material, el discurs del material
 6. Formats: micro – macro
 7. Reitaració
 8. Dimensió
 9. Tons
 10. Tractament del fons
 11. Motius

Dimecres d’11 h a 13 h o  de 18 h a  20 h
Matrícula: 30 €
Preu: 60 €/mes
Inici: 5 d’octubre de 2022
Adreçat a: joves i adults

PROJECTES EDUCATIUS PER ESCOLES


Des de La Destil·leria oferim un servei de projectes artístics a mida que serveixen com a instrument de formació complementària.

Les activitats estan enfocades a escoles publiques i privades, instituts i al teixit associatiu interessat en art de tot Catalunya, en especial, de la comarca del Maresme.

L’objectiu és triple:

Contribuir a complementar els currículums educatius amb formació extra d’art i cultura.

Elaborar projectes únics que s’adaptin als requeriments de cada centre o entitat.

Oferir propostes innovadores i atractives tant per a joves com per a adults. Tot el que treballem ho elaborem des de zero per a cada escola, entitat o empresa i ho fem tant en les instal·lacions del client com en les nostres. La nostra prioritat és oferir-vos una formació de QUALITAT amb els MILLORS PROFESSIONALS i una formació  feta a mida.

Treballarem conjuntament per obtenir el que esteu buscant.

 

TREBALLEM AMB PROJECTES COM:

Un any més serem proveïdores de formació a Mataró Educa+. Un projecte impulsat i subvencionat per l’Ajuntament de Mataró que té com a objectiu acostar activitats esportives i d’art, en format d’extraescolars als nens i nenes de la ciutat.

Aquestes activitats es desenvolupen als barris de Cerdanyola i Rocafonda, amb la col·laboració d’AMPA, AFA, escoles i instituts, tot i que s’adreça a tots els infants i joves de la ciutat.
Són activitats molt importants en l’educació i desenvolupament dels infants i joves.

Aquest any, serem les encarregades de portar l’extraescolar de:
Dibuix, pintura, il·lustració i còmic

Consulta en el següent enllaç tota la informació: Ajuntament de Mataró amb el projecte “Mataró Educa +”

 

La Destil·leria col·labora amb l’escola GEM amb el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu en l’apartat de Laboratori d’Experiències.

L’objectiu del Cicle és el de capacitar a l’alumne per a plantejar, organitzar i dur a terme tasques de disseny relacionades amb l’edició de webs i en la producció, manteniment d’elements multimèdia i productes gràfics interactius.
S’utilitzaran programes d’edició web i s’adquirirà la capacitat per a interpretar les especificacions d’un/a dissenyador/a en un projecte de comunicació gràfica interactiva.

Les dues entitats aporten la infraestructura i els docents necessaris per poder treballar tots els àmbits del cicle en qüestió, per a generar un programa educatiu a un grau d’excel·lència, potenciant el coneixement de la tècnica amb el suport del coneixement del disseny.

 

ESCOLES AMB LES QUE HEM COL·LABORAT:

PROJECTES ARTÍSTICS D’ESTIU (CASAL)


Si busques una altra manera d’arribar a les vacances, la Destil·leria t’ofereix un espai d’aprenentatge a través de l’art on la professionalitat del professorat, confiança, il·lusió, amor i respecte son les nostres eines.

Cada any un projecte nou i actual per als nostres joves en un entorn idoni per a experimentar, crear i desenvolupar la creativitat i l’esperit crític.

Els Tallers d’estiu són projectes de quatre setmanes on a través de diferents disciplines artístiques acompanyarem als alumnes a descobrir altres mirades.

Preu setmana: 85 €
Preu mes de juliol: 320 €

TALLERS D’ANIVERSARI


Què us semblaria celebrar la festa d’aniversari d’una manera original i en un espai únic al centre de Mataró. Tria algun dels nostres tallers i celebra el teu aniversari com més t’agradi! Tenim cinema, dansa, art, ceràmica, escultura, teatre musical, fang, il·lustració, còmic, dibuix i pintura i molts més. I si et ve de gust alguna altra activitat, proposa’ns-la i l’estudiarem!

A La Destil·leria organitzem festes d’aniversari que inclouen:

Taller (2 hores)
Coordinador del taller
Materials necessaris per dur a terme l’activitat

PREU
12 € per nen
Descompte per als SOCIS de La Destil·leria
Demaneu més informació a info@destilleria.com

CONDICIONS
Edat: a partir de 6 anys
Participants: mínim de 10 participants
Es recomana que els nens portin roba còmoda i una bata o samarreta que es pugui embrutar.

El preu no inclou el càtering.