PROJECTES
EDUCATIUS 


A través dels nostres projectes educatius promovem una formació oberta a la creativitat i la transversalitat pedagògica.

Els nostres professionals de renom en cada àrea garanteixen als alumnes una preparació activa de màxima qualitat.


TALLER – ESCOLA DE JOIERIA


L’Escola de Joieria és un espai acollidor i obert per a tots aquells que desitgin iniciar-se o ampliar els seus coneixements en joieria.

Estem emocionades d’anunciar que hem ampliant les  classes a l’escola de joieria.  Hem obert un nou curs els dimecres a la tarda. Això significa que ara teniu un ventall més ampli d’oportunitats per satisfer les vostres necessitats i interessos en el món de la joieria.

Els nostres cursos estan dissenyats per atendre a diferents nivells d’experiència i expectatives. Aquí teniu una breu descripció dels cursos que oferim:

Curs de Tècniques bàsiques de Joieria 

CURS Tècniques bàsiques:

Els dimecres seran el moment perfecte per a aquells que s’inicien en el món de la joieria. Aquest curs ofereix una introducció completa a totes les tècniques de joieria, amb un sistema d’aprenentatge molt acompanyat que us guiarà pas a pas en tot el procés.

Dimecres de 18 h a 20 h
Matrícula: 30 €
Preu: 65€/mes  (Material no inclòs)
Adreçat a: joves i adults que vulguin iniciar-se a l’ofici de la joieria.

Curs de tècniques avançades de Joieria 

Aquest dia està pensat per als joiers i les joieres que ja dominen les tècniques i busquen aprofundir els seus coneixements i habilitats.

Un espai per iniciar-se i experimentar.

OBJECTIU:
En aquest curs aprendràs les tècniques bàsiques per a la fabricació de joies com:

Laminar, trefilar i estirar metalls.
Forjar i soldar.
Tallar, embotir i calar metalls.
Acabats (textures, pàtines, òxids…).
Teòrica aplicada a cada treball realitzat.

METODOLOGIA:
Les classes son en un espai comú i la professora t’acompanyarà en el teu treball individual. Se’t guiarà en l’aprenentatge de diferents tècniques i se’t proporcionarà la teoria necessària per aplicar-les adequadament en el treball a realitzar.

Dilluns de 18 h a 20 h
Matrícula: 30 €
Preu: 60€/mes (Material no inclòs)
Adreçat a: joves i adults que vulguin iniciar-se a l’ofici de la joieria.

Curs d’experimentació i creació de Joies. 

CURS Experimentació i creació:

Els dijous estan reservats per als estudiants que volen aprofundir i experimentar en la creació de les seves pròpies peces úniques. Aquest curs us oferirà l’oportunitat de desenvolupar la vostra creativitat i explorar nous horitzons en el món de la joieria.

Un espai per experimentar i  perfeccionar.

OBJECTIU:
En aquest curs aprendrem a ser capaços de realitzar una joia de manera totalment autònoma, al teu ritme.

METODOLOGIA:
Treballarem el concepte i l’abstracció introduint-nos en el teu propi llenguatge plàstic.
Les classes seran bàsicament pràctiques i la teòrica s’aplicarà en cada moment segons sigui necessari per al treball a realitzar.

Dijous de 18 h a 20 h
Matrícula: 30 €
Preu: 60€/mes (Material no inclòs)
Adreçat a: joves i adults amb coneixement de les tècniques de joieria que vulguin aprofundir i incrementar les habilitats del bonic ofici de joier/a.

En el lloc web, tindreu l'oportunitat de comprar les joies de La Destil·leria.

DIBUIX I PINTURA


CURS ANUAL  Art i Meditació “Explorant la Connexió Interior”  – MARC PRAT

Curs anual de pintura amb l’artista Marc Prat, on aprens la metodologia dissenyada per ell mateix

Descripció del Programa:

Aquest programa està dissenyat per ajudar els participants a explorar i aprofundir en la seva pròpia connexió amb la consciència i el subconscient a través de l’ús de l’art i la meditació. . .

És un Working progress on, utilitzant eines com el mindfulness i la musicoteràpia, generem i evidenciem sinèrgies i actituds artístiques expressives latents. L’art com a joc i mitjà de comunicació amb la consciència i el subconscient. Permetent aflorar totes aquelles capacitats que han estat reprimides pels canals educatius convencionals.

 

Detalls del Programa:

Introducció a la Meditació i Mindfulness.
Exercicis pràctics per desenvolupar la consciència del moment present.
Combinar la meditació amb la pràctica artística.

Tècniques d’expressió artística.
L’art com un mitjà d’autoexpressió i exploració de les emocions.
Creació de projectes artístics individuals i col·lectius.

Utilitzar la música com a eina per a la meditació i la introspecció.
Explorar l’ús de la música per a l’expressió emocional.

Integració i Evidència de Sinèrgies.
Evidenciar com l’art, la meditació i la música es complementen mútuament.

Aplicació Pràctica.
Oportunitat de presentar projectes artístics i reflexions personals.

programa proporciona una plataforma per a què volen explorar la pròpia creativitat segura i la seva connexió interna. La combinació de la meditació, l’art i la música ofereix un enfocament únic i enriquidor per al creixement personal i l’auto coneixement.

🚀 inici 6  setembre del 2023:

📅 Dimecres de 11 ha 13 ho de 18 ha 20 h
✍️ Matrícula: 30 €
💶 60€/mes💥 Descompte del 40% a la matrícula aquest setembre💥 

Assegura’t el teu lloc!’

PLACES LIMITADES!


CURS DE PINTURA – ANA GARCIA

La producció artística no només es fonamenta en els coneixements tècnics, si no també en desenvolupar una mirada critica entorn l’art. Però sovint, quan ens endinsem en el món de la creació, ens podem trobar davant d’entrebancs tècnics que ens dificulten arribar allà on volem.

De vegades, en els inicis pictòrics de cada persona hi ha mancances tècniques però també moltes virtuts, una creativitat innata, una intuïció artística i una innocència que dóna com a resultat treballs plens de sinceritat i veu pròpia que potser no sabem apreciar del tot. Moltes vegades busquem domesticar allò que pensem que no val, i no veiem la bellesa, la força i poder que pot tenir la nostra creació.

En aquest taller treballarem tant la part tècnica, per poder afrontar reptes artístics cada vegada més exigents, com el treball introspectiu i el pensament individual.

Aquest serà un taller que servirà per acompanyar a l’alumne en el seu propi camí, tant en la part tècnica com en la conceptual, sense pretendre homogeneïtzar sota un criteri individual que limiti i modifiqui la seva essència creativa.

Divendres d’11 h a 13 h
Matrícula: 30 €
Preu: 60 €/mes
Adreçat a: joves i adults


MONOGRAFICS 


PROJECTES EDUCATIUS PER ESCOLES


La Destil·leria, estem encantats d’oferir un servei de projectes artístics a mida per a escoles publiques i privades, instituts i altres organitzacions o associacions interessades en l’àmbit de l’art.

Els nostres projectes artístics personalitzats serveixen com a instrument de formació complementària, enriquint l’experiència educativa i cultural dels estudiants. Treballem de prop amb els nostres clients per comprendre les seves necessitats i objectius, i dissenyar activitats artístiques adaptades als seus requeriments específics.

Les activitats estan dissenyades per estimular la creativitat, fomentar el pensament crític i promoure la participació activa dels participants. Poden incloure tallers pràctics, visites a galeries o museus, sessions de debat i reflexió, projectes col·laboratius i molt més.

Estem compromesos a proporcionar una experiència educativa enriquidora i a adaptar els nostres projectes artístics a les necessitats i interessos de cada grup o institució.

Si esteu interessats en conèixer més detalls sobre els nostres projectes artístics a mida, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@destilleria.com. Estarem encantats d’atendre les vostres consultes i treballar amb vosaltres per crear una experiència artística personalitzada i significativa per als vostres estudiants o membres de l’associació.

TREBALLEM AMB PROJECTES COM:
Ajuntament de Mataró  “Mataró Educa +”

Un dels projectes en els quals estem involucrats és “Mataró Educa +”, impulsat i subvencionat per l’Ajuntament de Mataró. Aquest projecte té com a objectiu oferir activitats esportives i artístiques com a activitats extraescolars per a nens i nenes de la ciutat.

Les activitats es realitzen als barris de Cerdanyola i Rocafonda i estan obertes a tots els infants i joves de Mataró. Aquestes activitats juguen un paper important en l’educació i el desenvolupament dels nens i joves.

Enguany, serem responsables de l’activitat extraescolar de dibuix, pintura, il·lustració i còmic. Ens encarregarem de facilitar aquesta experiència als alumnes, ajudant-los a desenvolupar les seves habilitats i passió per l’art visual.

 

Cicle formatiu de l’escola GEM

La Destil·leria i l’escola GEM col·laboren en el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu, específicament en l’apartat de Laboratori d’Experiències.

L’objectiu d’aquest cicle és capacitar els alumnes per plantejar, organitzar i dur a terme tasques de disseny relacionades amb l’edició de webs, així com en la producció i manteniment d’elements multimèdia i productes gràfics interactius. Durant el cicle, s’utilitzaran programes d’edició web i els alumnes adquiriran la capacitat d’interpretar les especificacions d’un dissenyador en un projecte de comunicació gràfica interactiva.

Tant La Destil·leria com l’escola GEM aporten la infraestructura i els docents necessaris per treballar en tots els àmbits d’aquest cicle, amb l’objectiu de generar un programa educatiu d’excel·lència. Aquesta col·laboració busca potenciar el coneixement tècnic amb el suport del coneixement en disseny, proporcionant als alumnes una formació completa i integral.

 

HEM COL·LABORAT amb:

L’objectiu és triple:

Contribuir a complementar els currículums educatius amb formació d’arts visuals.

Elaborar projectes únics que s’adaptin als requeriments de cada centre o entitat.

Oferir propostes innovadores i atractives tant per a joves com per a adults.


TALLERS D’ANIVERSARI


Celebra l’aniversari dels teus fills d’una manera original i en un espai únic al centre de Mataró! Oferim una gran varietat de tallers per a triar i fer de l’aniversari una experiència memorable.

Amb les nostres opcions com cinema, dansa, art, ceràmica, escultura, teatre musical, fang, il·lustració, còmic, dibuix i pintura, hi ha una opció per a tots els gustos artístics. A més, si tens alguna altra activitat en ment, ens pots proposar i l’estudiarem amb gust!

Imagina la diversió i la creativitat que els teus fills i els seus amics podran experimentar en aquesta festa d’aniversari única. No busquis més i tria els nostres tallers per celebrar l’aniversari dels teus fills d’una manera especial i inoblidable.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix i planifiquem una festa d’aniversari inoblidable plena d’art i diversió!

A La Destil·leria organitzem festes d’aniversari que inclouen:

Taller de 2 hores, tindrem una coordinadora del taller que serà responsable de guiar i facilitar l’activitat. La coordinadora serà una professional experimentada en el camp de l’activitat artística seleccionada.

Pel que fa als materials necessaris per dur a terme l’activitat, ens assegurarem de proporcionar tots els materials artístics requerits per als participants.

 

PREU

El preu per nen és de 12 €. Per obtenir més informació i realitzar una reserva, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic info@destilleria.com.

Envia’ns un correu electrònic amb les teves consultes i detalls sobre la festa d’aniversari, com la data preferida, el nombre de nens participants i quin taller d’aniversari t’interessa. El nostre equip estarà encantat de respondre a totes les teves preguntes i ajudar-te a planificar una festa d’aniversari memorable per als teus fills.

Esperem rebre el teu correu electrònic i treballar amb tu per organitzar una festa d’aniversari divertida i plena d’art a La Destil·leria!

CONDICIONS

Els tallers d’aniversari estan dissenyats per a nens a partir de 6 anys i requereixen un mínim de 10 participants per celebrar-se.

És recomanable que els nens portin roba còmoda i una bata o samarreta que es pugui embrutar, ja que les activitats artístiques poden ser divertides però també una mica embrutadores!

Cal tenir en compte que el preu del taller d’aniversari no inclou el servei de càtering.

Estem aquí per ajudar-te a organitzar una festa d’aniversari inoblidable per als teus fills. Contacta’ns per obtenir més informació sobre els preus i les opcions disponibles per a les celebracions d’aniversari.


PROJECTES ARTÍSTICS D’ESTIU per a joves (CASAL)


Donem l’inici a la temporada estival i obrim les inscripcions per al Casal d’Estiu per a Joves d’enguany.

Amb el títol “Dos Orígens”, cada setmana explorarem a fons una disciplina artística diferent, transportant-nos des dels visigots fins a l’era de la intel·ligència artificial.

A través de l’escultura, el teatre, la direcció artística, la intel·ligència artificial i les festes artístiques de Santes, explorarem com hem evolucionat al llarg de la història fins al moment present.

Estem emocionats de compartir aquesta aventura artística amb tots els participants. No et perdis la oportunitat d’inscriure’t al Casal d’Estiu per a Joves i viure una experiència creativa única aquest estiu.

Si tens un fill o una filla d’edats compreses entre els 11 i els 15 anys, i desitja experimentar amb l’art i la cultura, aquest estiu tenim una experiència única de descoberta i creativitat que no es pot perdre!

El nostre Casal  ofereix una oportunitat emocionant perquè els joves puguin explorar diferents formes d’expressió artística i descobrir les seves passions creatives. Des de l’escultura fins al teatre, passant per la direcció artística i fins i tot l’exploració de la intel·ligència artificial, els participants tindran la possibilitat de créixer artísticament i entendre com l’art ha evolucionat al llarg del temps.

No deixis escapar aquesta experiència enriquidora per al teu fill o filla. Inscriviu-vos al nostre Casal d’Estiu i deixeu que la seva imaginació i creativitat prenguin volada aquest estiu!

 

Dies: Del 26 de juny al 28 de juliolHorari: 9h a 13hPreu: 80€ (setmana)Places limitades!


PROJECTES ARTÍSTICS D’ESTIU per adults


Les inscripcions per als nostres Tallers d’Estiu per a Adults ja estan obertes!

Tindràs l’oportunitat de gaudir d’una varietat de monogràfics en diferents disciplines artístiques. Seràs guiat per professionals i artistes reconeguts en el camp, que t’ajudaran a explorar i desenvolupar les teves habilitats creatives.

 

COLLAGE – Jordi Prat Pons

En aquest monogràfic, tindràs l’oportunitat d’aprendre a treballar la tècnica del collage de la mà de l’artista Jordi Prat Pons.

El collage és una tècnica plàstica que prové del terme francès, i consisteix a enganxar diversos materials sobre una superfície.

Amb la guia experta de l’artista Jordi Prat Pons, podràs explorar i experimentar amb aquesta tècnica creativa, descobrint noves formes d’expressió i aprenent a combinar diferents elements per crear obres úniques i impactants.

📅 3, 4 , 5 i 6 de juliol
⏰ De 18 h a 20 h
💶 95 €
(Places limitades) Assegura’t el teu lloc!

INSCRIU-TE ALS TALLERS AQUÍ