Missió: La nostra missió és establir un espai obert per a tothom, on donem resposta a les demandes artístiques, culturals i formatives de la comarca.

Visió: Aspirem a convertir-nos en un referent en la divulgació, producció i creació artística, contribuint així a generar una societat més rica en valors, més plena i més lliure.

Valors: Els nostres valors fonamentals en totes les àrees i relacions humanes són el respecte, la responsabilitat, la qualitat, la confiança, la creativitat, l’entusiasme i una actitud decidida per assumir reptes.

La Destil·leria

EL PROJECTE


A La Destil·leria, la creativitat, la innovació i el diàleg convergeixen per crear un punt de trobada entre diferents disciplines, on el món cultural es converteix en un nexe singular que dissol les fronteres de gènere, edat i condició.

La Destil·leria és un espai d’arts visuals al Maresme que treballa per impulsar l’art, la cultura i l’educació. Amb la galeria d’art  les Projectes educatius escola,  l’escola de joieria i els tallers de dibuix i pintura.

La Destil·leria és un espai multidisciplinari que fomenta la creativitat i el diàleg. Amb valors com el respecte, la comunitat i la qualitat, és una iniciativa integral amb una visió de convertir-se en un espai multidisciplinari, on la cultura és el teló de fons, amb la voluntat de ser un espai obert per a tothom.

L’ESPAI


Abandonant els aiguardents i licors, per deixar lloc a l’art i la cultura.

La Destil·leria es troba en un edifici emblemàtic al centre històric de Mataró, al pintoresc barri de l’Havana.

Amb un fort compromís en la preservació de l’arquitectura, La Destil·leria ha dut a terme una rehabilitació que manté l’essència i la història pròpies de l’espai. Les parets mestres, les rajoles i els mosaics, testimonis de l’antiga destil·leria de la família Martínez, s’han conservat i respectat. Amb un total de 511 m² adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, aquest espai està pensat per a la creació, el gaudi, el diàleg i la generació de pensament crític entorn a diverses manifestacions artístiques.

A La Destil·leria, hem creat un entorn agradable, confortable i adaptat a cada activitat que s’hi desenvolupa.

Us convidem a treballar-hi, passar una estona o informar-vos del que hi fem; qualsevol excusa és bona per descobrir tots els racons que ofereix.

L’EQUIP


Som professionals de diverses àrees amb un interès comú: connectar amb el coneixement artístic i promoure el consum conscient de la cultura.

Agit Baqué
Direcció

Ignasi Puy
Infraestructura

Ruth Garcia i Pía Sommer
Exposicions

Carme Roher
Formació de Joieria

Marc Prat 
Formació, Atelier 12 passos

Ana García Pérez
Formació dibuix i pintura

Pol Uñò G. 
Projectes educatius per escoles