LA DESTIL·LERIA

Missió
Constituir un espai obert a tothom, on donem resposta a la demanda artística, cultural i formativa de la comarca.

Visió
Ser un referent en l’àmbit de la divulgació, producció i creació artística i contribuir així a generar una societat més rica en valors, més plenai més lliure.

Valors
Respecte, responsabilitat, qualitat, confiança, creativitat, entusiasme i una mica de “tirar-te a la piscina” són els pilars fonamentals en totes les nostres àrees i relacions humanes.

La Destil·leria

EL PROJECTE


A La Destil·leria, la creativitat, la innovació i el diàleg es donen la mà per crear un punt de trobada entre diferents disciplines que troben en el fet cultural un nexe singular que dilueix les fronteres de gènere, edat i condició.

Empty section. Edit page to add content here.

La Destil·leria és un nou concepte d’espai de producció, difusió i exhibició de les arts visuals i venda d’art del Maresme, que des del 2014 treballa per impulsa i promoure l’art, la cultura i l’educació des de les seves diferents àrees.

Cada àrea és un espai ideat per generar sinergies sota un sostre comú que destil·la la mateixa essència: respecte, comunitat, qualitat, confiança, creativitat, diàleg i integració.

Per aconseguir-ho, hem habilitat l’espai de la Galeria d’art i els Projectes educatius amb l’oferta formativa en Joieria i Dibuix i pintura. També els Projectes Artístics d’estiu, els Tallers d’Aniversari, i l’àrea de Proveïdors de Formació, els quals comparteixen projectes de forma transversal.

Ocupant les entranyes de l’antiga licorera de Can Martínez i com a testimoni i record d’un temps passat, hem recuperat el nom de l’activitat original, i potser, de retruc, fins i tot n’hem heretat una mica l’essència.

La Destil·leria és una iniciativa integral i privada amb vocació d’espai públic un espai multidisciplinari amb la cultura com a teló de fons.

L’ESPAI


Abandonant els aiguardents i licors, per deixar lloc a l’art i la cultura.

La Destil·leria esta ubicada en un dels edificis emblemàtics en el centre històric de Mataró, en el pictòric barri de l’Havana.

Amb el compromís de preservar l’arquitectura, La Destil·leria , ha aconseguit rehabilitar un espai que conserva una identitat i una història pròpies, ha mantingut i respectat les parets mestres, les rajoles i els mosaics, herència de l’antiga destil·leria de la família Martínez . Tot plegat, 511 m² adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, espai pensats per crear, gaudir, dialogar i generar pensament crític, en torn a les diverses manifestacions de les arts.

A La Destil·leria hem creat un entorn agradable, confortable i adaptat per a cadascuna de les activitats que s’hi fan.

Veniu a treballar-hi, a passar-hi estona o informar-vos del que hi fem; qualsevol excusa és bona per descobrir-ne tots els racons.

L’EQUIP


Som professionals de diferents àrees, amb un punt d’interès comú: connectar amb el coneixement artístic i el consum conscient de la cultura.

Agit Baqué
Direcció

Ignasi Puy
Infraestructura

Durga Comas
Comunicació

Ruth Garcia i Pía Sommer
Exposicions

Carme Roher
Formació de Joieria

Marc Prat 
Formació, Atelier 12 passos

Ana Garcia
Formació dibuix i pintura

Pol Uñò 
Projectes educatius per escoles