Mètodes de Pagament

Termes i Condicions Generals

A continuació, t’expliquem quines són les condicions generals de contractació, dels nostres productes i serveis. Les condicions, compleixen tots els requisits bàsics de continguts contractuals segons la Llei de venda de productes a distància en relació amb el Text refós de la Llei de consumidors i usuaris, així com amb la Llei de Societat de la Informació i comerç electrònic.

Qui som

www.destilleria,com és la pàgina web de productes i serveis que pertany a Agit Baqué Calvo amb NIF 38822160-T amb domicili al Camí Ral, 282-284, de 08301 Mataró i quedant, per tant, tots els drets reservats sobre el seu ús i sobre l’explotació de la mateixa per part d’aquest La Destil·leria

La Destil·leria és una galeria d’art en format de plataforma en línia que preselecciona i ven obres d’art (il·lustració, pintura, escultura, joieria, fotografia, ceràmica contemporània) i estil de vida (mobiliari, objectes, il·luminació, etc.) tant de dissenyadors i artistes.

Totes les compres realitzades a través d’aquesta “botiga online” www.destilleria.com, estan subjectes a les condicions generals de compra exposades en el present document. Les vendes realitzades són vendes a distància efectuades mitjançant comerç electrònic i regulades per la legislació espanyola vigent en la matèria.

Modalitat de Contractació

El client disposa de 24 hores a el dia, els 365 dies de l’any per fer la compra dels productes oferts en la present pàgina web. Des de qualsevol terminal amb accés a Internet es pot procedir a la formalització de les comandes, sempre que aquests terminals compleixin amb els requisits tècnics necessaris.

Qualsevol usuari que accedeixi a la pàgina web de la www.destilleria.com podrà contractar els productes i serveis iniciant el procediment navegant per la pàgina principal i seleccionant els productes que es trobin es mostren a la mateixa.

Els continguts i obres i productes oferts a través de la www.destilleria.com es faciliten únicament a usuaris finals. Qualsevol ús comercial no autoritzat dels mateixos, o la seva revenda, queden prohibits, llevat que es compti amb la prèvia autorització escrita de La Destil·leria o es tracti d’un producte especialment dissenyat per revendre’l o distribució i així es determini per La Destil·leria.

1.De els serveis

Els usuaris que tinguin accés a la pàgina web, podran contractar els diferents serveis oferts directament en contacte amb l’equip de La Destil·leria amb un seguiment personalitzat i particularitzat per a tots els nostres clients.

Com duem a terme aquests serveis?

Si com a usuari t’agradaria contactar amb algun dels artistes que exposen a la nostra galeria online, per a la realització d’un encàrrec personalitzat, La Destil·leria establirà els mecanismes d’intermediació necessaris perquè els projectes arribin a bon terme. Donada la particularitat de cada client, el temps de producció de l’obra i el lliurament, es configurarà un contracte d’obra i servei adequat a cada circumstància i necessitats particulars.

Dels productes

A la pàgina web www.destilleria.com s’ofereixen diferents productes relacionats amb l’art. Els productes venen etiquetats a la pàgina web amb les següents dades: artista, títol de l’obra, tècnica utilitzada en la seva creació, mida, preu, referencia i nombre de productes disponibles.

Les obres que es troben a la base de dades podràs buscar-les utilitzant els següents paràmetres de filtrat des de la pàgina principal:

Preu, establert mitjançant una barra que pots manipular amb el ratolí.

Mida de l’obra (petita, gran, joieria, disseny).

artistes

Els productes oferts en la secció «Disseny», de la pàgina web podran contenir productes de creació exclusiva per La Destil·leria, com a productes de tercers per als quals tenim autorització de venda i distribució.

Característiques dels productes

Els productes es presenten en modalitat fotogràfica i / o descriptiva. La seva aparició a la web, suposa la seva presència dins d’un catàleg de productes de La Destil·leria. Al costat de la fotografia es fa una breu descripció de la mateixa i s’associa a una categoria i un nom de producte.

Les imatges proposades per www.destilleria.com, són una descripció del producte i, en cap cas suposaran el compromís de realitzar l’enviament del producte exactament igual a com es proposa en les imatges del catàleg, considerant que, les condicions de lluminositat i de color dels productes poguessin variar de la pàgina web al producte real.

Es garanteix que la referència sol·licitada correspon a el producte que es mostra en el catàleg, eximint de responsabilitat al titular del web, per qualsevol modificació que hagi pogut patir la pàgina web per accessos no permesos a la mateixa i que haguessin alterat la relació de productes, serveis, referències i preus de la mateixa, sense consentiment ni coneixement del seu titular.

Els preus seran en tot moment els que es mantinguin vigents en la pàgina web. S’inclou en l’import dels mateixos, el 21 % d’IVA i les despeses de transport dins de territori espanyol Peninsular tindran un cost de 8 euros, mentre que les comandes dirigits a les Illes Balears veuràs incrementat el preu de venda final amb la tarifa corresponent al preu del transport. La venda dels productes podrà efectuar-se a tota l’Espanya peninsular, Illes Balears, Europa i resta del món (excepte països de continent africà, asiàtic, Argentina, Brasil, Illes Canàries, Ceuta i Melilla per qüestions logístiques).

www.destilleria.com es reserva el dret a modificar els preus i les ofertes de la web en qualsevol moment. En el supòsit d’haver fet una compra d’un producte en el moment de la seva oferta, aquest serà el preu de venda imputat per www.destilleria.com. Les ofertes són limitades en el temps, de manera que, podrà subministrar, productes en oferta o sense. La distinció vindrà determinada en la pàgina web per a cada un dels moments en què es trobin els productes.

Formalització del Contracte

Un cop seleccionada una de les obres o productes, podràs conèixer les seves característiques particulars: l’artista, el títol de l’obra, la tècnica utilitzada, l’any de creació, la mida, el preu, el nombre d’obres disponibles i les categories vinculades a la seva classificació, si s’envia emmarcat o no, les mesures amb marc, si s’envia amb certificat d’autenticitat i s’incorpora informació addicional sobre de la trajectòria de l’autor i el moment de la seva evolució a què pertany l’obra oferta. Podràs procedir a la compra de l’obra,

Un cop afegit a la cistella, la pàgina web canviarà a una altra pàgina, mostrant-te a manera de taula, les obres que tens intenció de comprar. Les obres triades estan classificades segons la seva imatge en miniatura, el títol que li ha donat l’artista, el seu preu, la quantitat d’obres iguals que vols i el subtotal.

Un cop conclosa la navegació pels productes, s’haurà de fer clic sobre el botó “Finalitzar compra”. El total de l’import inclourà com a preu fix per a l’enviament de les obres d’un import de 8 € (VUIT EUROS) en territori nacional peninsular.

Per tal d’accedir a la contractació dels productes que s’ofereixen en aquesta web, com a usuari, hauràs de facilitar, en el moment de perfeccionar la compra, totes les dades necessàries per tal de realitzar tant l’enviament com la factura corresponent.

Com a usuari garanteixes que les dades amb què es dona d’alta són els seus com persona física o jurídica i, en cap cas, estàs realitzant cap tipus de contractació ni demanat a nom de tercers.

Per finalitzar la navegació i procedir al seu pagament, se’t reenviarà a un formulari en el qual hauràs detallar:

– Dades de facturació.

– Dades d’enviament dels productes, per al cas que l’adreça de lliurament sigui diferent de l’adreça de facturació.

Seguidament, seràs dirigit a l’opció de pagament que sigui més còmoda per a tu. Podràs triar entre tres formes acceptades de pagament:

– Transferència bancària.

– Targetes de crèdit o débit: VISA, MasterCard, VISA Electrón, 4B, Euro 6000. través de la passarel·la de pagament de Redsys.

La pàgina web no et deixarà fer el pagament de la teva comanda fins que no hagis llegit els termes i condicions de contractació dels productes i serveis de La Destil·leria.

Per al supòsit de triar la modalitat de pagament mitjançant transferència bancària , se’t facilitarà a continuació un número de compte en el qual fer l’ingrés. Una vegada que La Destil·leria s’hagi comprovat la recepció de la transferència se’t comunicarà la recepció de la mateixa i es procedirà a l’enviament de l’obra o producte. Els temps de lliurament de les comandes pagats mitjançant transferència bancària començaran a córrer per al seu lliurament des del moment de la confirmació.

Les possibles comissions bancaries o de canvio de moneda, corren a càrrec del comprador. Si realitzés la transferència bancaria des de fora de Espanya has de comunicar al teu banc que te faràs càrrec de totes les comissions en origen.

Per al cas d’escollir el pagament a través de la plataforma de pagament PayPal podràs efectuar el pagament sense necessitat de tenir que revelar les dades de la teva targeta de crèdit .Nomes has de disposar una compte de PayPal i podràs pagar fàcilment les teves compres amb la targeta que vulguis o, si tens, a través del teu propi compte.

El mateix supòsit en el cas que facis el pagament mitjançant targeta de crèdit a través de la passarel·la de pagament de Redsys.

Visa y MasterCard disposen un sistema per realitzar els pagaments de forma segura en Internet, identificant el titular de la mateixa abans d’autoritzar el pagament.

En el supòsit de no existir en l’estoc el producte seleccionat, l’administrador del web et donarà l’opció de subministrament de productes similars i d’igual categoria a l’escollida o bé procedir a la devolució del preu pagat pel producte en un termini màxim de 14 dies naturals i a través de la mateixa modalitat amb la qual es va efectuar la compra d’aquest.

En el procés de compra, s’entendrà acceptat la comanda quan facis la teva confirmació i facis el pagament. Un cop fet aquest pas, l’administrador de ineditad.com et farà arribar un e-mail de confirmació de la seva comanda. Per tant, la confirmació de la comanda haurà de realitzar-se tant per l’usuari com per www.destilleria.com.

Transport

El territori de subministrament dels productes es circumscriu: d’una banda, a l’Estat espanyol, tant a península com a les Illes Balears, exceptuant Illes Canàries, Ceuta i Melilla. D’altra banda, es preveu el transport a Europa, i els transports internacionals, Estats Units i Canadà, per als quals s’establiran modalitats tarifàries diferents, considerant els volums i la quantitat de producte. Les comandes veuran incrementat el seu preu final amb la tarifa corresponent al seu transport, depenent sempre del volum dels productes a enviar.

El lliurament de la comanda es realitzarà al domicili indicat a aquest efecte per l’usuari en el moment de la formalització de la comanda. Com a usuari et compromets a facilitar unes dades d’enviament correctes i intel·ligibles; en cas que no sigui així, www.destilleria.com no serà responsable per la seva devolució en el supòsit de direcció incorrecta.

www.destilleria.com reserva el dret a realitzar convenis de col·laboració amb les diferents companyies de transport i l’usuari haurà de dirigir-se a Agit Baqué, a través del mail info@destilleria.com o el Formulari de Contacte de la web per notificar qualsevol incidència, en relació al transport de la teva comanda.

Atès que alguns dels productes servits a la pàgina web poden procedir de fora d’Espanya, les condicions de lliurament poden arribar a ser de fins a 8 dies hàbils des del moment en què s’ha efectuat la comanda web. Per a consultes en relació a períodes d’enviament no habituals pots posar-te en contacte amb Agit Baqué mitjançant el correu electrònic info@destilleria.com.

En el cas de trobar-te absent de el domicili indicat en la comanda en el moment del seu lliurament, el personal encarregat del transport et deixarà un missatge amb el número de telèfon a el qual dirigir-te a fi de concertar un nou horari de lliurament.

Devolució dels productes

Aquests són els passos que hauràs de seguir en el cas que dins dels 14 dies naturals des que se’t va lliurar l’obra vulguis tornar-la:

Enviar-nos un mail a info@destilleria.com amb la següent informació:

– Número de comanda, les teves dades i direcció en què calgui recollir l’obra.

– Compte bancari a la qual realitzar la transferència dels teus diners si el pagament vas realitzar per transferència. En cas d’haver estat efectuat el pagament per targeta, se’t retornarà l’abonament al compte al qual pertanyi la seva targeta. En cas d’haver realitzat el pagament a través de PayPal, se’t retornarà els diners a través del seu propi compte.

– Motiu de la devolució.

Per descomptat l’obra ha d’estar en el mateix estat en què se’t va lliurar, conservant tota la documentació que hi hagués en el seu interior, així com el seu embalatge i etiquetatge original. Si això no fos possible hauràs d’utilitzar un format d’embalatge que garanteixi la seva seguretat.

Des de La Destil·leria t’enviarem un mail de la data i hora de recollida de l’obra. En aquest mail et adjuntarem l’etiqueta de devolució que hauràs incorporar fora de el paquet.

Una vegada que l’obra hagi arribat de tornada a La destil·leria i hàgim verificat que està en perfecte estat, procedirem a reemborsar l’import de la compra descomptant d’ell mateix les despeses d’enviament necessaris per efectuar la devolució. Aquest procés pot arribar a durar fins a 30 dies hàbils.

Segons l’estat en què es trobi la comanda retornat (incomplet, danyat …) el reemborsament podria ser rebutjat.

Si el producte rebut no coincideix amb la referència sol·licitada, La Destil·leria es farà càrrec de les despeses de devolució i de reenviament del producte correcte.

Drets dels usuaris

Com a usuari, tens dret a desistir de el present contracte en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació. El termini de desistiment expirarà als 14 dies naturals del dia que tu o un tercer en el teu nom, diferent del transportista, va adquirir la possessió material del producte sol·licitat.

Per exercir el dret de desistiment, hauràs notificar-li a Agit Baqué, amb domicili al Camí Ral 282-284 08301 Mataró, o mitjançant correu electrònic a l’adreça de correu info@destilleris.com la teva decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca. Podràs utilitzar el model de formulari de desistiment que figura annexat a el final d’aquest document.

Per complir el termini de desistiment, només cal que la comunicació relativa a l’exercici per la teva part d’aquest dret sigui tramesa abans que venci el termini corresponent.

Conseqüències del desistiment:

En cas de desistiment per part seva, La Destil·leria et retornarà el pagament del producte realitzat a la mateixa modalitat en què aquest va ser adquirit, i sense cap demora indeguda i, en tot cas, com a molt tard en 14 dies naturals a partir de la data en la que se’ns informe de la teva decisió de desistir de el present contracte. Procedirem a efectuar el reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per tu, o per tercer en el teu nom, per a la transacció inicial, tret que hagis disposat expressament el contrari.

Seràs el responsable d’assumir les despeses que suposen la devolució del producte a La Destil·leria per desistiment del contracte.

El consumidor / usuari serà responsable de la disminució de valor dels béns resultant d’una manipulació diferent a la necessària per establir la naturalesa i les característiques dels mateixos.

Tant els costos de devolució com les despeses duaners, per a enviaments internacionals, i impostos locals, seran de la teva responsabilitat. Si els costos de devolució fossin superiors a la valor de la mercaderia a retornar, se’t carregarà el saldo restant de la mateixa manera que el pagament original.

Procediment de cancel·lació del contracte

Són causes de la resolució de el present contracte:

  1. a) El mutu acord de les parts.
  2. b) La denúncia formulada per alguna de les parts.
  3. c) La impossibilitat sobrevinguda, legal o material, de donar compliment a l’objecte del conveni.
  4. d) L’incompliment de les obligacions previstes en el present document.
  5. e) Les causes generals establertes per la legislació vigent.

Les dues parts podrem cancel·lar de mutu acord el contracte de subministrament dels productes contractats quan sigui impossible fer-lo efectiu per qualsevol motiu.

No serà exigible cap indemnització compensatòria quan la cancel·lació hagi estat de mutu acord o quan la ineficàcia del contracte s’hagi produït per causa major no imputable a cap de les parts contractants.

Fur

Com a comprador dels productes de La Destil·leria fas expressa renúncia al teu fur i, en cas de conflicte, s’ha de sotmetre la resolució als Tribunals de Barcelona.

ANNEX – Formulari de Desistiment

A l’atenció de Agit Baqué Calvo, , amb domicili al Camí Ral 282-284 08301 Mataró, o mitjançant correu electrònic a l’adreça de correu info@destilleris.com

Per la present li comunico / comuniquem (*) que desisteixo del meu / desistim del nostre (*) contracte de venda de el següent bé / prestació de el següent servei (*)

Comanda el / rebut el (*)

Nom del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris

Domicili del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris

Compte bancari a la qual realitzar la transferència de diners si el pagament s’ha realitzat per transferència.

Motiu de la devolució.

Signatura del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris (només si el present formulari es presenta en paper)

Política de privacitat

Responsable: Agit Baqué Calvo.

Dades de contacte amb el Delegat de Protecció de Dades: info@destilleria.com

Finalitat: Respondre a les consultes formulades a través del formulari de la nostra pàgina web. Enviament de comunicacions electròniques informatives sobre esdeveniments, productes i serveis.

Legitimació: Consentiment lliure, informat i inequívoc de l’usuari.

Destinataris: Agit Baqué Calvo només tractarà les dades que li hagin estat remesos amb consentiment inequívoc previ i no procedirà a la seva cessió a cap Organització aliena, llevat d’obligacions legals.

Drets: Accés, rectificació i supressió de les dades.

INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE LA PROTECCIÓ DE LES DADES

1.- Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

El responsable del tractament de les teves dades personals és a Agit Baqué, amb adreça postal domicili al Camí Ral 282-284 08301 Mataró, o mitjançant correu electrònic a l’adreça de correu Info@destilleria.com .

2.- Quines són les dades de contacte del delegat de protecció de dades?

L’adreça de correu electrònic del delegat de protecció de dades del web www.destilleria.com és Info@destilleria.comi la seva adreça postal és carrer Camí Ral 282-284 08301 Mataró.

3.-¿Con quina finalitat tractem les teves dades personals?

Tractem les teves dades personals per a dur a terme la gestió de les comandes efectuades a través de la nostra pàgina web, per contestar a les peticions que ens enviïs a través del formulari de contacte i per enviar-te, si així ho desitja, comunicacions periòdiques en format de newsletter . En el cas de no facilitar aquestes dades, no es podrà participar en l’enviament d’ofertes, promocions i articles d’opinió relatius a al sector de la pintura i de l’art en general.

4.- Durant quant de temps es conserven les dades personals?

Les dades personals s’han de conservar durant un període màxim de:

Per a les comunicacions periòdiques d’articles, de promocions i de novetats sobre productes i serveis, el període de conservació serà d’1 any.

Per les dades rebudes per mitjà del formulari de contacte, el temps de conservació serà de què es precisi per donar resposta a la teva consulta. Un cop tinguis la informació que ens vas sol·licitar, no farem conservació alguna de les teves dades.

5.- Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Per dur a terme el tractament de les dades en la forma indicada en l’apartat tercer, cal que recollim les teves dades personals tenint com a base legal el seu consentiment previ i informat, el qual podràs revocar en qualsevol moment tenint en compte les conseqüències que amb això es derivin, res greu, només que no podrem enviar-te més informació relativa a nosaltres i els nostres productes i serveis.

6.- A què destinataris es facilitaran les teves dades?

La Destil·leria té concertats contractes privats en qualitat de encarregats de tractament amb els següents proveïdors de serveis:

Com:

Tots ells compleixen estrictament amb les mesures de seguretat de l’article 32 del Reglament General de Protecció de Dades 679/2016.

A part dels esmentats, les dades no són cedides a cap Entitat, Organisme ni institució pública ni privada a excepció d’aquells que siguin necessaris per a complir obligacions legals i estatutàries.

7.- Quina categoria de dades podem tractar?

Per enviar-te les obres d’art que hagis comprat i per als casos d’enviaments de màrqueting i newsletter que hagis consentit, tractem les dades relatives al teu nom, adreça de correu electrònic, telèfon i adreça postal o de recepció de paqueteria.

Perquè puguis omplir el test sobre quin és l’art més afí als teus gustos, no tractem cap tipus de dada personal.

8.- Quins drets tens sobre les teves dades?

Tens dret a conèixer en tot moment si Agit Baqué Calvo està tractant les teves dades personals.

Tens dret a accedir a les teves dades personals i a sol·licitar la rectificació d’aquells que siguin inexactes i fins i tot pots demanar la supressió d’aquests quan consideris que ja no són necessaris per a les finalitats per a les quals ens van ser cedits. En aquest últim cas, únicament es conservaran bloquejats en compliment de les obligacions legals.

Sense perjudici de l’exercici dels teus drets davant el responsable del tractament, també pots presentar reclamació davant l’autoritat de control: Agència Espanyola de Protecció de Dades, C / Jorge Juan, 6. 28001 – Madrid.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL: Agit Baqué per si o com a cessionari, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa; a títol enunciatiu: imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc., la titularitat correspon a Agit Baqué o bé dels seus llicenciants. Tots els drets queden reservats. Queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de Agit Baqué. L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Agit Baqué. Podrà visualitzar els elements de el portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines del web de.destilleria.com. copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines del web de destilleria.com. copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines del web de destilleria.com.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT: Agit Baqué no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

MODIFICACIONS: Agit Baqué es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats en el seu portal.

ENLLAÇOS: En el cas que en www.destilleria.com es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’Internet, Agit Baqué no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas assumirà responsabilitat alguna pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests hipervincles o altres llocs d’Internet. Igualment, la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

DRET D’EXCLUSIÓ: Agit Baqué es reserva el dret a denegar o retirar l’accés a portal i / o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions Generals d’Ús.

GENERALITATS: Agit Baqué perseguirà l’incompliment de les presents condicions, així com qualsevol utilització indeguda del seu portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS I DURADA: Agit Baqué podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins degudament publicades que siguin modificades per unes altres.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ: La relació entre Agit Baqué, com a responsable de ineditad.com i l’USUARI es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.

Data d’actualització 2021.05.19