Casal d’estiu 2024

🌞 “ENTRE L’AIGUA i L’ART”

Explora l’Art a través de l’Aigua! 🎨

 

És el moment esperat! Amb l’arribada del bon temps, obrim les inscripcions per al Casal d’estiu de La Destil·leria!

Enguany, ens submergim en un mar d’inspiració amb el tema principal, l’aigua.

Cada setmana del casal, treballarem una disciplina artística diferent, com pintura, fotografia, disseny gràfic, performance, aquarel·la, escriptura, i molt més. A més, comptarem amb convidats experts que ens acompanyaran cada setmana.

Els participants tindran l’oportunitat de desenvolupar les seves habilitats artístiques, guiat per professionals qualificats, en un entorn divertit i enriquidor.

Si el teu fill o filla té entre 11 i 15 anys,  aquest estiu no es pot perdre aquesta experiència única de descoberta i creativitat!

 

Setmana 1: “Pictòrica de l’Aigua”
En aquesta primera setmana, ens submergirem en el món de l’aquarel·la. Amb tallers pràctics i sortides per pintar amb aquarel·les en format Sketching, explorarem les profunditats d’aquesta tècnica. Per complementar la setmana, gaudirem de visites d’artistes aquarel·listes que ens mostraran les seves tècniques en emocionants demostracions.

 

Setmana 2: “Fanzine”
Durant aquesta setmana, ens dedicarem a la creació de fanzines, on combinarem la tècnica del Gyotaku amb l’art de l’escriptura. A més, comptarem amb la presència d’escriptors experts que ens guiaran en aquesta aventura creativa.

 

Setmana 3: “Cos i Aigua”
En aquesta setmana, utilitzarem el fang com a mitjà pictòric, mentre que els nostres propis cossos esdevindran pinzells. El resultat serà una obra col·lectiva que servirà com a base per al nostre manifest sobre l’aigua, explorant la connexió entre el cos i l’element líquid.

 

Setmana 4: “Capturant l’Aigua”
Aprofundirem en la captura de l’aigua a través de la fotografia, el fotollibre i la poesia visual.

 

Dies: Del 25 de juny al 19 de juliol
Horari: 9 h  a 13 h
Preu del casal: 340 € – 95 € (setmana)
Places limitades!

 

Places limitades, reserveu la vostra enviant un correu electrònic a info@destilleria.com.

ET POTS INSCIURE AQUÍ