Casal d’estiu 2024

🌞 “ENTRE L’AIGUA i L’ART”

Explora l’Art a través de l’Aigua! 🎨

 

És el moment esperat! Amb l’arribada del bon temps, obrim les inscripcions per al Casal d’estiu de La Destil·leria!

Enguany, ens submergim en un mar d’inspiració amb el tema principal, l’aigua.

 

Cada setmana del casal, treballarem una disciplina artística diferent, com pintura, fotografia, disseny gràfic, performance, aquarel·la, escriptura, i molt més. A més, comptarem amb convidats experts que ens acompanyaran cada setmana.

Els participants tindran l’oportunitat de desenvolupar les seves habilitats artístiques, guiat per professionals qualificats, en un entorn divertit i enriquidor.

 

Si el teu fill o filla té entre 11 i 15 anys,  aquest estiu no es pot perdre aquesta experiència única de descoberta i creativitat!

________________________________

 

Del 8 al 12 de juliol: “Cos i Aigua”
Aquesta setmana utilitzarem el fang com a mitjà pictòric, amb els nostres cossos com a pinzells, creant una obra col·lectiva sobre la connexió entre el cos i l’aigua. També crearem títols representant l’aigua, desenvoluparem una història i prepararem una representació que gravarà en vídeo a la platja. A més, dissenyarem un cartell per la nostra obra.

 

Del 15 al 19 de juliol: “Capturant l’Aigua”
Aprofundirem en la fotografia i la poesia visual per capturar l’aigua. Experimentarem amb textures aquàtiques, sortirem a fer fotos, i crearem collages. Rebrem la visita del blogger de viatges Tato Boada, i finalment prepararem una exposició amb les nostres fotografies, culminant amb una inauguració de gala.

 

Horari:  9 h a 13 h
Preu del casal:   95 € (setmana)

 

Places limitades, reserveu la vostra enviant un correu electrònic a info@destilleria.com.

ET POTS INSCIURE AQUÍ