LA
DESTIL·LERIA

Missió
Constituir un espai obert a tothom, on donem resposta a la demanda artística, cultural i formativa de la comarca.

Visió
Ser un referent en l’àmbit de la divulgació, producció i creació artística i contribuir així a generar una societat més rica en valors, més plenai més lliure.

Valors
Respecte, responsabilitat, qualitat, confiança, creativitat, entusiasme i una mica de “tirar-te a la piscina” són els pilars fonamentals en totes les nostres àrees i relacions humanes.

EL PROJECTE


A La Destil·leria, la creativitat, la innovació i el diàleg es donen la mà per crear un punt de trobada entre diferents disciplines que troben en el fet cultural un nexe singular que dilueix les fronteres de gènere, edat i condició.

La Destil·leria és un nou concepte d’espai de producció, difusió, exhibició de les arts visuals i venda d’art del Maresme, que des del 2014 treballa per impulsa i promoure l’art, la cultura i l’educació des de les seves diferents àrees. La formació i la cultura són els eixos que fan girar el nostre engranatge, les nostres eines, el que ens agrada.

Cada àrea és un espai ideat per generar sinergies sota un sostre comú que destil·la la mateixa essència: respecte, comunitat, qualitat, confiança, creativitat, diàleg i integración:

Per aconseguir-ho, hem habilitat l’espai de la Galeria d’art, els Projectes educatius amb l’oferta formativa en Joieria, Pensar-se com artista i Dibuix i pintura, dins i fora de La Destil·leria. També els projectes artístics d’estiu, els tallers d’aniversari, els d’artistes i l’àrea de proveïdors de formació, els quals comparteixen projectes de forma transversal.

Ocupant les entranyes de l’antiga licorera de Can Martínez i com a testimoni i record d’un temps passat, hem recuperat el nom de l’activitat original, i potser, de retruc, fins i tot n’hem heretat una mica l’essència.

La Destil·leria és una iniciativa integral i privada amb vocació d’espai públic un espai multidisciplinari amb la cultura com a teló de fons.

L’ESPAI


Abandonant els aiguardents i licors, per deixar lloc a l’art i la cultura.

La Destil·leria esta ubicada en un dels edificis emblemàtics en el centre històric de Mataró, en el pictòric barri de l’Havana.

Amb el compromís de preservar l’arquitectura, La Destil·leria , ha aconseguit rehabilitar un espai que conserva una identitat i una història pròpies, ha mantingut i respectat les parets mestres, les rajoles i els mosaics, herència de l’antiga destil·leria de la família Martínez . Tot plegat, 511 m² adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, espai pensats per crear, gaudir, dialogar i generar pensament crític, en torn a les diverses manifestacions de les arts.

A La Destil·leria hem creat un entorn agradable, confortable i adaptat per a cadascuna de les activitats que s’hi fan.

Veniu a treballar-hi, a passar-hi estona o informar-vos del que hi fem; qualsevol excusa és bona per descobrir-ne tots els racons.

L’EQUIP


Som professionals de diferents àrees, amb un punt d’interès comú: connectar amb el coneixement artístic i el consum conscient de la cultura.

Agit Baqué
Direcció

Ignasi Puy
Infraestructura

Durga Comas
Comunicació

Pia Sommer
Contingut

Ruth Garcia
Exposicions

Carme Roher
Formació de Joieria

Teresa Pera
Formació, pensar-se com a artista

Ana Garcia
Formació dibuix i pintura

Vanessa Linares
Formació Il·lustració

Marina Campos
Formació Còmic i manga

Elena Montes
Continguts proveïdors de formació