Introducció al retrat (intensiu)

Alberto Romero Gil

Vols capturar la bellesa d’un rostre?
El retrat pictòric ha estat summament important al llarg de la història de l’Art i és present en ell des dels inicis de la humanitat. En aquest curs intensiu de 3 dies (15 hores) aprendràs a educar la mirada i mitjançant l’anàlisi visual, transcriuràs amb un llenguatge plàstic adequat, la qual cosa la teva retina veu.
Al llarg del curs Alberto Romero Gil realitzarà classes teòriques sobre color i osteologia que t’ajudaran a entendre millor i de manera correcta la representació de l’estructura cranial.
Descobriràs mitjançant exercicis dissenyats específicament, com la plàstica i el llenguatge de la pintura poden ajudar-te a transcriure i expressar el que el teu ull veu i sent.

Objectius del curs
En acabar el curs hauràs entès l’estructura cranial i les claus per a desentranyar-les i així transcriure-les correctament sobre el llenç. A més hauràs après l’ús del color i la pinzellada que enriquiran el teu lèxic artístic.

A qui va dirigit?
La metodologia d’Alberto Romero Gil, amb una àmplia experiència en l’ensenyament artístic, és incloent. La seva filosofia d’ensenyament és enfocar-se en l’alumne en comptes de que l’alumne s’enfoqui en el mestre. Per això cada alumne, amb el seu nivell específic, trobarà el seu propi espai de creixement. Per tant està dirigit a tot aquell que vulgui iniciar-se o aprofundir en el retrat pictòric.

Requisits
Necessitaràs oli o acrílic, alguns pinzells, un llenç i sobretot moltes ganes de deixar-te impregnar per la bellesa d’un rostre.

T’animes?

EL PROFESSOR
Alberto Romero Gil, es va llicenciar en Belles arts per la Universitat de Barcelona, en l’especialitat de pintura i dibuix. Ha rebut nombroses beques de creació
entre les quals destaquen les impartides pel mestre de la figuració Antonio López Garcia.
La seva obra artística a estat exposada en sales i fires tant nacionals com internacionals i en l’actualitat està representat per galeria de prestigi com la Sala Parells o PontARTE (Maastrich). Actualment combina la seva labor artística amb l’ensenyament en centres com La facultat de Belles arts de Barcelona, La Universitat La Salle (Ramon Llull) i en centres de creació com La Destil·*leria.

WEB
INSTAGRAM