EXPOSICIONS

2021


TARANNÀS «OBRA GRÀFICA»

Col·lectiva
18.09—19.10

«Tarannàs «obra gràfica»» Col·lectiva Tarannàs «obra gràfica», comissariada per Alberto Romero Gil, torna a la Destil·leria obrint la seva temporada expositiva el 18 de setembre a les 19.30h. I com l’any anterior acull sota el mateix tema diferents artistes, entre els quals es troben: Laia Arnau, Aina Dorda, Eduard Novellas, Miranda Pastor i Teresa Pera.


SENY I RAUXA, LES SANTES, TOT I RES
Col·lectiva
17.07—13.09

Aquest any, 36 membres de La Destil·leria s’han unit en equips de treball per crear la que ja esdevé la 8ª edició de l’exposició «Seny i Rauxa a Les Santes». Una mostra d’obres creades per parelles artístiques, representant els moments més màgics de la Festa Major de Mataró.


EROSIÓ
Pol Codina Font
11.06—14.07

El divendres 11 de juny inaugurem “Erosió” de l’artista Pol Codina Font. Una exposició presentada per La Destil·leria i el M|A|C . En aquest exposició hi podrem veure escultures de l’artista inspirades amb l'”erosió social”.


BLANC
Sala Perill
08.05—08.06

En aquesta exposició hi trobareu el diàleg que han establert cadascun dels artistes de la Sala Perill, participants en la proposta, els camins que han triat d’entre les possibilitats a les que evoca el tema del color BLANC: Nebulosa, somnis, veritat, espera, essència, harmonia, puresa, immensitat…


SI ESTUVIERAS
EN UNA PARED
Bego Terradas
27.03—04.05

Bego Terradas ens presenta l’exposició «Si estuvieras en una pared» on trobarem dibuixos, brodats i gravats que ens mostren un món propi ple d’espais i objectes aparentment no significatius, però que en el conjunt es revelen inquietants, suggeridors i donen a entendre que amaguen una història darrera.


ALBERTO ROMERO
GIL «En proceso»
Alberto Romero Gil
20.02—24.03

Aquesta exposició pretén mostrar el procés creatiu de l’artista Alberto Romero. Els quadres sobre una paret només mostren en una certa manera la cúspide d’un camí deixant per a la intimitat de l’estudi i, en una certa proporció, sota la pell del quadre, tot el tràfec que aquest recorregut ha anat deixant en el creador i en la pròpia obra.

Alberto Romero Gil

ORNITOGRAFIES
Xavier Bou
16.01—17.02

En aquesta exposició, Xavi Bou, captura el moviment de les aus en una sola imatge gràcies a una tècnica fotogràfica innovadora, creada per a aquest projecte. Una manera inèdita de contemplar el vol dels ocells que no us deixarà indiferents.

2020


FINS A
TRES-CENTS
Col.lectiva
18.12—13.01

Torna «Fins a tres-cents», la mostra col·lectiva de Nadal en la que es poden adquirir obres d’art de diferents artistes a un preu de fins a 300 €. Enguany, són més de 20, els artistes que hi exposen. Escultura, joieria, ceràmica, pintura, il·lustració…


TRANSFER
Pia Sommer
28.11—16.12

Fa gairebé una dècada que Pia Sommer desenvolupa treballs en silenci que donen compte d’una activitat plàstica en la qual s’assumeixen unes transferències relacionades a la imatge i al so.


SUITE A QUATRE
MANS
Ricard Jordà
Txè Aymat
24.10—18.11

Quatre mans meticuloses s’uneixen per crear. Un parell són d’artista, l’altre parell són de joier. Les quatre estan avesades a treballar en el silenci dels seus estudis. Unes poleixen línies amb el pinzell, les altres poleixen pedres precioses.


TARANNÀS
EL PAPER
Col·lectiva
Comissari: Alberto Romero
26.09—21.10

El papel es un medio que ha estado ligado a la creación desde muy temprana edad, siendo primero soporte para luego llegar a ser en si mismo participe de la expresión plástica. Tarannàs «el paper» pretende mostrar mediante los 11 artistas participantes…


SENY I RAUXA
A LES SANTES
Col·lectiva
18.07—15.09

Una col·lectiva que reuneix a diferents artistes contemporanis del Maresme i del Barcelonès i que com cada any exposa obres de diverses disciplines com dibuix, pintura i escultura, entre d’altres.


ORNITOGRAFIES
Xavier Bou
03.04—10.07

En aquesta exposició, Xavi Bou, captura el moviment de les aus en una sola imatge gràcies a una tècnica fotogràfica innovadora, creada per a aquest projecte. Una manera inèdita de contemplar el vol dels ocells que no us deixarà indiferents.