UTTU MERCAT D’INTERCANVI

Uttu és un mercat d’intercanvi de roba i complements on el plantejament de l’intercanvi s’ha convertit en la base del projecte perquè aquest pugui tenir impacte positiu real i que el canvi d’hàbits es pugui mantenir en el temps i, per tant, el mercat també.

Així que hem hagut de mirar enrere i veure quins models han existit. Ens hem fixat amb els mercats de bescanvi – els coneguts “trueques” – on l’intercanvi era entre béns.

D’acord amb els principis dels mercats de bescanvi, les persones assistents a UTTU, podran endur-se tantes peces de roba com les que deixen.

👉 Un cop les peces de roba o complements són cedides i revisades passen a tenir totes el mateix valor, de tal manera que no donarem valor afegit a les marques.

👉 Demanem a les persones que vulguin venir al mercat que la roba que escullin per intercanviar estigui en bon estat (amb el mínim de forats, descosits i taques) i es demana que arribi tan neta com sigui possible.

👉 Només intercanviarem roba de vestir i complements (no roba interior, ni infantil).

👉En aquesta tercera edició proposem un màxim de 7 peces per persona a intercanviar, ja que sovint la idea de mercat d’intercanvi de roba s’associa a un accés de material molt atapeït.

D’aquesta manera es pretén donar valor i posar consciència a l’acte de l’intercanvi, tant en el que es deixa com en el que s’adquireix.

Us esperem! 🕷️

De 10 h a 13 h i de 16 a 19 h
Preu: 5€

Date

nov. 21 2021
Expired!

Time

10:00 am - 1:00 pm

Preu

5€

LLoc

La Destil·leria